top of page
Search
  • smpb4april

Специализирано обучение за оказване на първа помощ и реагиране при бедствия, аварии и катастрофи

Благодарим на екипа на ТechnoMagicLand, които най-отговорно предприеха стъпки за повишаване на квалификацията си.


Цялостната работа по подготовката на програмата и провеждането на обучението се проведе със съдействието на Михаил Кибаров от Сдружението на младите психолози в България „4 ти Април“.

„Искаме нашите гости да се чувстват сигурни и спокойни, когато посещават TechnoMagicLand. Само така могат спокойно да се наслаждават на красотата и богатството на науката и технологиите“, каза ТехноМагът Иван Пенджерков. „Аз съм много доволна от обучението. Не знам дали има нещо друго в живота ми, което да съм слушала с такъв интерес и фокус цели 4 часа. Човекът беше страхотен и научих страшно много полезни неща“, сподели Ивет Димитрова, която е от най-новите попълнения в екипа на демонстраторите. „Като инвестираме в обучение на персонала и планиране при извънредни ситуации, ние предприемаме всяка възможна стъпка, за да осигурим безопасно и приятно изживяване за всеки, който дойде в нашия център.“, посочи Изпълнителният директор Ангел Бъчваров.

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Wellbeing of youth in the digital age

Participants from 7 countries (Spain, Italy, Turkey, North Macedonia, Bulgaria, Czech Republic and Slovakia) took part in the youth exchange entitled Wellbeing of youth in the digital age. The youth e

bottom of page