top of page
Search
  • smpb4april

# Together again # Покана за представяне на иновативни инструменти за сектор Образование

Уважаеми колеги, 

Сдружение на младите психолози в България „4-ти Април“, ръка за ръка с 93-то Средно Училище „Александър Теодоров-Балан“ - София,  има удоволствието да Ви покани на 18 януари 2024г., 12:30ч. в сградата на 93-то СУ, ул. “Гео Милев” № 32, гр. София на Събитие за разпространение на резултатите по проект „Отново заедно: Практически техники за възстановяване на междуличностните отношения и насърчаване на психосоциалното развитие в епохата след Ковида-19", финансирана от Програма “Еразъм +” на Европейския съюз в рамките на договор 2021-1-PL01-KA220-SCH-000023629. 

В рамките на събитието е планирано представяне на проекта и ексклузивно участие в демонстрация на интелектуалните продукти, водена от един от експерт-създателите им. Посредством участието си получавате безплатно Сесия-въведение в специално разработени за сектор Образование, международно стандартизирани инструменти за преодоляване на последствията от изолацията и социалното дистанциране, причинени от дигиталната ера, които подпомагат личностното и емоционалното развитие на ученици в пост КОВИД-19 условия. 

На събитието Вашата институция ще получи и печатно издание на набор от два Практически наръчника за работа “Учител - Ученик” и “Ученик - Ученик”, създадени да подпомогнат Общата подкрепа за личностно развитие на ученици и младежи и  развитието на емоционалната им интелигентност. На Вашите делегати ще се издаде и връчи на място Удостоверение за участие в събитието. 

За да заявите присъствие, моля попълнете следната регистрационна форма до 12 януари 2024г. /петък/: линк за регистрация на участници.

Поканата важи за до двама Ваши представители, в това число педагогически съветници, училищни психолози, учители философски цикъл, специалисти гражданско образование, директори и всички останали заинтересовани лица. Местата са ограничени. Реализираните пътни разходи на гостите, пътуващи извън гр. София ще бъдат възстановени при следните правила: виж тук.

За допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с: Петя Петрова, Домакин – 0884 54 37 60, sleng_p@yahoo.com; Марина Грънчарова, Председател на СМПБ “4-ти Април” - 0897391375, smpb.4april@gmail.com; Даниела Фингарова, Зам.-председател на СМПБ “4-ти Април” - 0988949403, dani4april@gmail.com


35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page