top of page

4-ти Април - професионален празник на психолога

Ейбрахам Маслоу казва че "Ако единственият инструмент, който имате, е чук , вие сте склонни да виждате всеки проблем като пирон ." В контекста на идеите на Маслоу психологът е човекът, който подпомага личността в усъвършенстването на неговия личен инструментариум.

На днешния светъл празник първо искаме да благодарим на всички настоящи и бъдещи психолози за смелостта и човещината с която са поели кръстоносния поход в името на човешкото себепознание, вътрешния мир, свободата на духа и психичното здраве. Бъдете светлината на разбиране и безкритичност с радост и гордост, безопасния пристан за онези, които живеят в собствената си буря. За нас е чест и радост да споделяме този път.

В името на един по-добър и справедлив свят си пожелаваме здраве, мъдрост, и много професионални успехи.

Честит 4ти Април от СМПБ-4ти-Арил

Search
  • smpb4april

Специализирано обучение за оказване на първа помощ и реагиране при бедствия, аварии и катастрофи

Благодарим на екипа на ТechnoMagicLand, които най-отговорно предприеха стъпки за повишаване на квалификацията си.


Цялостната работа по подготовката на програмата и провеждането на обучението се проведе със съдействието на Михаил Кибаров от Сдружението на младите психолози в България „4 ти Април“.

„Искаме нашите гости да се чувстват сигурни и спокойни, когато посещават TechnoMagicLand. Само така могат спокойно да се наслаждават на красотата и богатството на науката и технологиите“, каза ТехноМагът Иван Пенджерков. „Аз съм много доволна от обучението. Не знам дали има нещо друго в живота ми, което да съм слушала с такъв интерес и фокус цели 4 часа. Човекът беше страхотен и научих страшно много полезни неща“, сподели Ивет Димитрова, която е от най-новите попълнения в екипа на демонстраторите. „Като инвестираме в обучение на персонала и планиране при извънредни ситуации, ние предприемаме всяка възможна стъпка, за да осигурим безопасно и приятно изживяване за всеки, който дойде в нашия център.“, посочи Изпълнителният директор Ангел Бъчваров.

6 views0 comments
bottom of page