top of page

4-ти Април - професионален празник на психолога

Ейбрахам Маслоу казва че "Ако единственият инструмент, който имате, е чук , вие сте склонни да виждате всеки проблем като пирон ." В контекста на идеите на Маслоу психологът е човекът, който подпомага личността в усъвършенстването на неговия личен инструментариум.

На днешния светъл празник първо искаме да благодарим на всички настоящи и бъдещи психолози за смелостта и човещината с която са поели кръстоносния поход в името на човешкото себепознание, вътрешния мир, свободата на духа и психичното здраве. Бъдете светлината на разбиране и безкритичност с радост и гордост, безопасния пристан за онези, които живеят в собствената си буря. За нас е чест и радост да споделяме този път.

В името на един по-добър и справедлив свят си пожелаваме здраве, мъдрост, и много професионални успехи.

Честит 4ти Април от СМПБ-4ти-Арил

Search
  • smpb4april

Набор на участници в обучение #TreatYourself2

Updated: Mar 1

1 и 6 юни 2023 г., Словакия

Treat Yourself II
.pdf
Download PDF • 1.30MB


Набират се 3 (трима) участника от България.

По време на 6-дневната мобилност, участниците ще вземат участие, за да придобият умения и знания в областта на поддържане на добро психично здраве и благополучие в работата си с младежи. Интерактивни дейности и професионално обучение, ръка за ръка с ведро настроение сред красотата на Словакия.

Изключително партньорство и участници от Нидерландия, Италия, Турция, Испания, Финландия, България, Чешка република и Словакия.

Настаняването, както и дейностите, ще се проведат на http://www.namlyne.sk/ в красивия град Трнава, който се намира на 50 км от Братислава (наричат го още Малкия Рим). В хотела ще бъдат осигурени и трите хранения на ден.

Световно признат сертификат за преминалите обучението.

Повече информация във файла към настоящата публикацуя.

За контакт и заявяване на интерес за участие пишете на marinagrancharovaaa@gmail.com, 0897391375 с краен срок за приемане на заявки 10.03.2023, 09:30ч


122 views0 comments
bottom of page